2019年高考英语(全国通用)提分练考前冲刺卷(八)Word版含解析_中小学试题|家庭教育题库|辅导习题「中国戏曲学院附属中等戏曲学校」




主页 > 高中 > 数学 > 正文

2019年高考英语(全国通用)提分练考前冲刺卷(八)Word版含解析

中小学试题|家庭教育题库|辅导习题「中国戏曲学院附属中等戏曲学校」来源: https://www.gxfz.org 2019-11-20 19:34数学 781 ℃
2019年,高考,英语,全国,通用,提,分,练,考前,第,第一部分 听力(略)
第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)
第一节 (共15小题;每小题2分,满分30分)
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。
A
Animal Care & Education
Volunteers for Wildlife provides protection for over 30 animals with disabilities that prevent their returning to the Animal Care & Education volunteers help us to provide the highest level of care for these animals.
Volunteers will care for animals including turtles,snakes,ducks,doves,squirrels,and so care is never light work。Duties include cage cleaning,general hospital upkeep and cleaning,diet preparation,feeding,and cage maintenance(维护).
In addition to animal care,volunteers help us educate the public about Long Island’s wildlife,the many challenges they face,and what action can be taken to help these eers assist staff in education programs by handing out brochures or other items and handling animals during programs.
Requirements:
※Minimum age of 18 years old
※Extremely dependable and punctual attendance
※One weekly shift(轮班) of either 8 am-12 pm or 12 pm-4 pm (the same shift each week)
※Minimum commitment of 6 months
※Ability to work on your feet and do some heavy lifting
※Excitement and willingness to learn about local wildlife
※Comfort speaking to the public about our work
※Willingness to attend education programs and assist as needed
Volunteers help support the wonderful work we you have a special skill or talent,we would love to hear from you。Please direct all questions to our volunteer organizer at info@ here to apply for an Animal Care & Education volunteer ted Volunteer Applications can be sent to:
Volunteer Organizer
Volunteers for Wildlife
194­A Bayville Road
Locust Valley,NY 11560

1.How do volunteers help the animals?
A.Help the animals return to the wild.
B.Donate food to the animals.
C.Build shelters for the animals.
D.Appeal to the public to take part.
答案 D
解析 细节理解题。
根据第三段可知,志愿者除了照看动物外,还帮助做宣传工作,呼吁大众参与。故D正确。
2.Which is required to be a volunteer?
A.Speaking to make the public comfortable.
B.Volunteering for at most 6 months.
C.Possessing a quality of working hard.
D.Working full­time.
答案 C
解析 细节理解题。根据第二段中的“Animal care is never light work。
”和Requirements部分中的“Ability to work on your feet and do some heavy lifting”可知,照顾野生动物的志愿者要求具有吃苦耐劳的精神。故选C。

3.What’s the purpose of the passage?
A.To arouse concern about the wildlife.
B.To introduce the coming events.
C.To absorb new members.
D.To recommend programs.
答案 C
解析 写作意图题。本文为应用文,主要用意是招募志愿者。
全文内容共分三部分:志愿者的工作内容、成为志愿者的条件以及联系方式。故选C。
B
Hi,everyone。
I am doing 92 acts of kindness this month in memory of my grandma,who passed away a few days before is deeply meaningful for me to see the ripples(涟漪) of kindness and love exerting a positive influence on the world in her feels like she can still do good in the world even though she is gone.I have read so many of this community’s updates and am inspired by how many creative and actively kind,world­changing people are sharing stories.I am writing to request help in reaching my goal of 92 acts of kindness—one for every year of her life.
I am asking for those of you who are willing...would you please do an act of kindness in my grandmother’s name。
It doesn’t have to be a small act of comment to tell me about your act so it can be tracked by me along with the rest.
So far,we’ve had nearly 30 acts of kindness since I started a few days can go to my article,where I am making live updates each time I or someone else contributes an act of help me light up the world with goodness and have no idea how overwhelming(无法抗拒的) and amazing it feels to read about these acts of kindness happening on behalf of my grandma each Ralph Waldo Emerson once wrote,“You cannot do a kindness too soon,for you never know how soon it will be too late.” Let’s keep changing the world you so much。
语篇解读 本文是一篇记叙文。
作者号召大家以她祖母的名义做善事,和她一起完成她的梦想,以此来纪念她的祖母。
4.What does the author say about her grandmother?
A.She died at the age of 92.
B.She rarely did good when alive.
C.She was so great as to be remembered.
D.She had a positive effect on the world.。

Tags: 高考 考前 2019年 英语 通用 全国

本文来自网友上传,不代表本网站立场,转载请注明出处:https://www.gxfz.org/114917.html
  • 站长推荐
热门标签