2019年高考英语(全国通用)提分练考前冲刺卷(三)Word版含解析_中小学试题|家庭教育题库|辅导习题「中国戏曲学院附属中等戏曲学校」




主页 > 高中 > 数学 > 正文

2019年高考英语(全国通用)提分练考前冲刺卷(三)Word版含解析

中小学试题|家庭教育题库|辅导习题「中国戏曲学院附属中等戏曲学校」来源: https://www.gxfz.org 2019-11-20 19:35数学 271 ℃
2019年,高考,英语,全国,通用,提,分,练,考前,第,第一部分 听力(略)
第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)
第一节 (共15小题;每小题2分,满分30分)
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。
A
Welcome
We look forward to welcoming you this you will find a list of forms for students accepted to our 2018 Salisbury Summer review the documents and fill out and return any application you wish to spend overnight in the area when you drop off your child,please make arrangements well in advance as summer is a busy time of a year in Connecticut’s northwest corner.(A list of area hotels is found here.)
Both the elective course enrollment(登记) and the questionnaire are very important because we will be unable to design your child’s academic schedule without would also like to draw your attention to the form regarding students leaving on weekends during summer school.
Accepted Student Forms(ASFs):
·Elective Enrollment
·Questionnaire
·Weekend Permission
·Travel Form
·Pharmacy(用药) Form
·E & R Laundry Registration Form
The Salisbury School Health Center works with Magnus Health which is a secure and easy­to­use website for online submission and storage of your child’s medical must access your child’s Magnus Health account in order to get and submit the required health forms before registration (Access the Pharmacy Form here).Health forms must be completed and submitted to Magnus Health by June 15,if not,summer school classes and activities may not be accessible to your kid.
For questions regarding Salisbury School required health forms or your Magnus Health account,please email healthcenter@. Alternatively,you may call the Health Center at 860-435-5748.
语篇解读 本文是一篇应用文,介绍了2018年Salisbury学校暑期班的入班事宜,包括选修课程注册、问卷调查、健康信息等。

1.What should they do if parents want to spend one night in the area?
A.Complete all the forms.
B.Book a room as early as possible.
C.Apply to Magnus Health.
D.Tell the summer school in advance.
答案 B
解析 细节理解题。根据第一段中的“Should you ...please make arrangements well in advance as summer is a busy time of a year in Connecticut’s northwest corner.”可知,如果父母想要在这个地方住一晚,应该提前在学校附近找旅馆订房间。

2.Which form should parents fill in if their kids leave on weekends during summer school?
A.Elective Enrollment.
B.Questionnaire.
C.Weekend Permission.
D.Travel Form.
答案 C
解析 细节理解题。
题干问的表格指的是“the form regarding students leaving on weekends during summer school”由此可知,这个表格是学生在读暑假班期间的周末离开校园时所需要的,因此C项正确。
3.What may cause students to miss summer school classes and activities?
A.Incomplete health forms.
B.Not returning ASFs by June 15.
C.Failing to register ahead of time.
D.Loss of Magnus Health account.
答案 A
解析 细节理解题。根据倒数第二段中的最后一句可知,如果健康表格没有及时完成并提交,可能会导致学生不能参与暑期班课程和活动。
B
Scientists found gravitational waves as they watched the effects of two black holes running into each other and forming a much bigger one,a century after Albert Einstein predicted that such an event would send ripples(波纹) through space­time.
Scientists “heard” the wave with the help of laser beams(激光束) sent through two pipes which form an angle of 90° between each other and are nearly 2,000 miles apart in the US. That equipment let them glimpse the nature of black er they made up the Laser Interferometer Gravitational­Wave Observatory(LIGO).
Gravitational waves were first observed in September 2015 and the second detection(发现) occurred three months third detection,which the astronomers called GW170104,was made on January 4,2017. The astronomers believed their latest finding “provides clues about the directions in which the black holes are spinning”.
“Black holes are beautifully just need two numbers to describe them completely:mass,how much they bend space­time,and a spin,how much space­time moves about them,”said Dr Christopher Berry of the University of Birmingham,one of the researchers in the project.“But it takes lots of hard work to measure these from our now have wonderful mass measurements,and are starting to uncover details about the spins of these black holes,which could give evidence for how they formed.”The researchers said their discovery added further evidence to support Einstein’s general theory of relativity and confirmed the existence of previously unknown black holes.
More than 1,000 scientists from the LIGO Scientific Collaboration were involved in the project along with an additional 280 researchers from the European­based Virgo ists hope gravitational waves will offer a completely different view of the universe,allowing them to study events that might be hidden from traditional telescopes.“We have further confirmation of the existence of stellar(恒星的)­mass black holes that are larger than 20 solar didn’t know they existed before LIGO detected them,”MIT researcher David Shoemaker said.。

Tags: 高考 考前 2019年 英语 通用 全国

本文来自网友上传,不代表本网站立场,转载请注明出处:https://www.gxfz.org/114926.html
  • 站长推荐
热门标签