2019年高考英语(江苏版)精准提分练限时训练(十二)Word版含解析_中小学试题|家庭教育题库|辅导习题「中国戏曲学院附属中等戏曲学校」




主页 > 高中 > 数学 > 正文

2019年高考英语(江苏版)精准提分练限时训练(十二)Word版含解析

中小学试题|家庭教育题库|辅导习题「中国戏曲学院附属中等戏曲学校」来源: https://www.gxfz.org 2019-11-20 20:28数学 116 ℃
2019年,高考,英语,江苏,版,精准,提,分,练,限时,Ⅰ.阅读理解
A
(2018·苏北四市高三第一次调研考试)
The Chocolate Museum
The story of chocolate through the ages
·Experience chocolate-making from cocoa beans to chocolate bars
·Enjoy the small,taste and texture of freshly made chocolate

Opening hours
Tues.-Fri.        10 a. 6 p.m.
Sat.& Sun.+public holidays    11 a. 7 p.m.
Closed on Mondays,Christmas Day and during the Carnival week.
Entrance fees
Adults            6.00
Concessions(over 65 years old)   3.00
Groups(of 15 people or more)   5.00
More than a museum。
The Panorama Restaurant can cater for all your corporate events:business lunches,anniversaries,weddings and of 30~300 people are welcome.
Welcome to Auckland Museum
Nau mai haere mai

Auckland Museum has a constantly changing feast of fresh events and new exhibitions reflecting the culture of New year is no exception.
Click here to find out more>>
Latest news
Be inspired by the Da Vinci Machines exhibition and design and build your own original flying best entry will win the budding inventor a helicopter ride over Auckland for a family of four.
Avoid the traffic,enjoy hassle-free parking and view the exhibits in peace and quiet on Wednesday evenings。Open till
7:30 p.m.
From 28 November to 4 March there will be no public access to the Reading Room.
Click here to find out more>>
Museum opening hours
10 a.m.~5 p.(except Christmas Day)
语篇解读 本文是一篇应用文。
文章主要介绍了巧克力博物馆和奥克兰博物馆,包括博物馆的开放时间、入场费、相关新闻等。
1.If 16 adults,only including 3 aged over 65,plan to visit the Chocolate Museum,how much should they pay at least?
A.69.  B.78.  C.80.  D.87.
答案 B
解析 数字计算题。根据第一小篇Entrance fees中的信息可知,成年人每位6元,大于65岁的人优惠价每位三美元,大于等于15人以上的团队每位五美元;根据题干可知,参加人数为16人的团队且有3名年龄大于65岁的人,则为满足超过15人的团队。
团队的15名成员×团队价5美元+剩下的一名大于65岁者×优惠价3美元=78美元。
2.According to the information of Auckland Museum,we know that     .
A.it opens from 10 a.m. to 5 p.m. every day
B.it has a feast of fresh events except this year
C.the winner will fly a helicopter as a reward
D.the museum focuses on New Zealand’s culture
答案 D
解析 细节理解题。
根据第二篇广告第一句“Auckland Museum has a constantly changing feast of fresh events and new exhibitions reflecting the culture of New Zealand.”可知,该博物馆关注新西兰文化。

B
If you live in New York City,chances are that you can come across a most special sight—a public trash containing a large,colorful arrangement of flowers,making it look like a giant have been popping up all around the city,stopping people in their tracks and putting a smile on their faces.
They are the work of Lewis Miller,a local floral designer who uses leftover flowers and decorative plants from weddings and other events to add a bit of color to the sidewalks of the came up with the idea in October 2016,when he and his team brought 2,000 flowers to the John Lennon“Imagine”Memorial in Central Park to create some colorful energy they got from passers-by inspired him to continue the ,he creates what he calls “Flower Flashes”.
Believe it or not,there are the preparations they have to work all starts with lots and lots of pictures of empty garbage cans,located in well-trafficked(人流量大的) areas of New ng the right one to beautify can be tricky,but Lewis usually keeps an eye out for nearby hand-painted interesting architecture to use as an appealing ,early in the morning,Lewis and his team will travel to the chosen trash can to arrange the flowers and plants necessary for the incredible transformation.。

Tags: 精准 高考 限时 江苏 2019年 英语

本文来自网友上传,不代表本网站立场,转载请注明出处:https://www.gxfz.org/114946.html
  • 站长推荐
热门标签