交际英语测试_中小学试题|家庭教育题库|辅导习题「中国戏曲学院附属中等戏曲学校」




主页 > 高中 > 正文

交际英语测试

中小学试题|家庭教育题库|辅导习题「中国戏曲学院附属中等戏曲学校」来源: https://www.gxfz.org 2019-12-31 00:41高中 254 ℃
helpme
交际英语

1、- How are you, Bob?
- ________
are you?
B.I'm fine. Thank you.
do you do?
to meet you.
答案:B

2、- It's rather cold in here. Do you mind if I close the window?
- ________
, please.
, please.
, please.
D.I don't like it.
答案:B

3、- Thanks for your help.
- __________
pleasure.
mind.
right.
't thank me.
答案:A

4、- Hi, Tom, how's everything with you?
- ___________, and how are you?
't mention it
, not too bad

fast
答案:B

5、- Could you help me with my physics, please。
- ________
, no way.
, I couldn't.
, I can't.
I can't. I have to go to a meeting right now.
答案:D


6、- Could I borrow your car for a few days?
- ________ 
, you may borrow.
, go on.
, here is the key. Enjoy your journey.
doesn't matter.
答案:C


7、- Excuse me, how much is the jacket?
- It's 499 Yuan. ________
, no. That's OK。
do you like it?
do you prefer?
you like to try it on?
答案:D


8、- Congratulations。 You won the first prize in today's speech contest.
- ________
, I beat the others.
, no, I didn't do it well.
you.
's a pleasure.
答案:C


9、- Please help yourself to the seafood.
- ________
, I can't.
, I can't help.
, seafood don't suit.
, I'm afraid I don't like seafood.
答案:D


10、- Would you like to go to the concert with us this evening?
- ________
, I already have plans.
B.I'd love to, but I'm busy tonight.
, I really don't like being with you.
D.I'm ill, so I shouldn't go out.
答案:B


11、- Do you mind my smoking here?
- _______
, thanks.
, I do.
. I'd rather not.
idea.
答案:B


12、- Is it possible for you to work late tonight?   
- _______
A.I like it.
B.I'll do that.
C.I'd love to.
D.I think so.
答案:D


13、- Unbelievable。
I have failed the driving test again。 
- _______ This is not the end of the world. 
luck.
up.
ahead.
problem.
答案:B


14、- Wow。
This is a marvelous room。 I've never known you're so artistic.
- ______
, I am very art-conscious.
't mention it.
for your compliments.
's fine.
答案:C


15、- Excuse me, could you show me the way to the nearest post office?
- ______Oh yes。 Two blocks away from here at the Green Avenue. You can't miss it.
A.I beg your pardon?
do you mean?
're welcome.
, let me think.
答案:D


16、- Good morning, may I speak to Mark, please?
- _________
's there?
's that speaking?
are you?
wants to speak to Mark?
答案:B


17、- Thank you for your invitation.
- _________
doesn't matter.
's a pleasure.
's a small thing.
D.I'll appreciate it.
答案:B


18、- I didn't mean to do that. Please forgive me. 
- _________
too bad.
's all right.
's a pleasure.
you.
答案:B


19、- Good morning, John. How are you doing?
- _________
A.I'm pleased.
night.
so bad. And you?
do you do?
答案:C


20、- What's the problem with your bike?
- _________
at all.
, thank you.
g serious.

答案:C


21、- How tall is your sister?
- _________
is not very well.
is 28 years old.
is very nice.
is as tall as I am.
答案:D


22、- Are you going on holiday for a long time?
- _________
was a long time.
weeks ago.
. Only a couple of days.
long time ago.
答案:C


23、- Let's go to the library this afternoon.
- _________
, that's right.
. I can't.
about you?
's a good idea.
答案:D


24、- What do you think of this novel?
- _________
A.I've read it.
's well-written.
was written by my uncle.
D.I bought it yesterday.
答案:B


25、- What does Tom's wife do for a living?
- _________
is a doctor.
loves his wife.
has a happy life.
lives far from here.
答案:A


26、- Thank you for calling.
- _________
't mention it.
's fine.
talking to you.
back again.
答案:C


27、- Is that seat taken?
- _________
don't worry.
B.I don't think so.
not?
's very nice.
答案:B


28、- How much is this necklace?
- _________
's very nice.
's a birthday present from my parents.
costs fifty pounds.
's a bargain.
答案:C


29、- How's your family?
- _________
all the same.
for calling.
too bad.。

Tags:

本文来自网友上传,不代表本网站立场,转载请注明出处:https://www.gxfz.org/414637.html
  • 站长推荐
热门标签